Overslaan naar inhoud


Wie is Effort Catering?

Na een opleiding wereldgastronomie aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde werkte Philippe Van Leemputten bij enkele gerenommeerde zaken:

​Auberge Du Pecheur (2011 *) – Sint-Martens-Latem

​Sauc * – Barcelona

​Benoit en Bernard de Witte * – Kruisem

​Brasserie Vinois – Sint-Martens-Latem

​Julie’s House – Gent

​Revue – Gent

​Lesco – Wetteren

​Volta – Gent

​Carcasse * – Koksijde

​Brasserie Boulevard – Sint-Martens-Latem

In deze verscheidene zaken leerde hij de passie en de knepen van het vak kennen.Philippe verkiest ervoor om enkel met de beste producten te werken en heeft door de jaren heen een nauwe band opgebouwd met zijn leveranciers. En daardoor werkt hij altijd met de beste en meest verse producten. 

Philippe omschrijft zijn keuken zo: 

“Ik laat graag de volle smaken van het product naar boven komen met frisse Provençaalse, Aziatische en  Mediterraanse toetsen. Door mijn ervaring kan ik ook altijd een oplossing vinden voor ieders dieet.”.

Philippe Van Leemputten 

Chef & Zaakvoerder

 

​Ontmoet ons team

​Toegewijde professionals die jullie ontzorgen 

Philippe Van Leemputten 

Chef & Zaakvoerder

 

Egon Lagrou 

Maitre

Egon is als een broer voor Philippe; elk idee dat door Philippe's hoofd stroomt, is al eens met Egon besproken. Naast zijn werk bij Effort Catering is Egon manager van een grote hotelgroep in West-Vlaanderen, en hij is de definitie van een workaholic. Naast zijn vaste job heeft Egon een bedrijf dat macarons graveert, waar hij zijn passie voor detail en perfectie in legt. Voor Egon zijn details het allerbelangrijkste, wat hem tot een onmiskenbare kracht maakt in alles wat hij doet.

Laura van Havermaet 

Maitre

Laura werkt voor Schweppes, maar is in korte tijd uitgegroeid tot een vast gezicht bij Effort Catering. Naast haar sportieve activiteiten is Laura ook een harde werker. In de zomer zou je haar zeker eens kunnen tegenkomen op een gezellig terrasje, waar ze haar ontspanning zoekt na een drukke werkweek. Haar energie en inzet maken haar een onmiskenbare kracht binnen het team van Effort.

Bert Messely

Flexi-keuken medewerker

Bert is een energiebom die naast voetballen een harde werker is. Hij werkt voor een van de grootste cateringbedrijven van België, maar wanneer de tijd het toelaat, komt Bert Philippe bijstaan als een van zijn rechterhanden bij Effort Catering in de keuken. Naast zijn zorgvuldigheid en punctualiteit, is Bert ook een vlotte en toegankelijke persoon die altijd klaarstaat om te helpen en bij te dragen aan het succes van de evenementen.

Wesley Houtman

Maitre 

Wesley, 35 jaar, met bijna 20 jaar ervaring in de horeca, heeft een diepgewortelde passie voor het bedienen van klanten. Zijn ruime ervaring heeft hem niet alleen geleerd om klanten te begrijpen, maar ook om hun verwachtingen te overtreffen. Met zijn gedrevenheid en klantgerichte benadering zorgt hij voor een onvergetelijke ervaring, keer op keer. Wesley is vastbesloten om elke klant te voorzien van de beste service en streeft ernaar de horeca naar nieuwe hoogtes te tillen.


Lars Suttels

Flexi keuken medewerking

Lars is een energiek en veelzijdig persoon die altijd op zoek is naar avontuur en uitdaging. Zijn passie voor kickboksen en motorrijden weerspiegelt zijn actieve levensstijl, terwijl hij in zijn vrije tijd de rust vindt in een goed boek om zijn horizon te verbreden. Lars houdt van koken als creatieve uitlaatklep, waar hij nieuwe recepten uitprobeert en anderen graag verrast met zijn culinaire creaties. Deze unieke combinatie van actie, ontspanning en creativiteit maakt Lars tot wie hij is.

Deze bedrijven geloven in ons! 

Het belangrijkste zijn onze leveranciers

Lees wat ze over ons vertellen